Papírgyűjtés, fémgyűjtés, elektronikai hulladékok gyűjtése Sárkeresztesen

Írta: Super User on . Beküldve: Hulladékok gyűjtése

 Papírgyűjtés volt 2019.03.30-án közösségi összefogással. Köszönet minden segítőkész támogatónknak: Gigi Kft-nek, a szülői közösségnek, tanulóinknak, Sárkeresztes lakosainak, munkatársainknak, más településen lakó tanulóinknak is! Mindenkinek köszönjük, hogy 5580 kg papírhulladékot továbbíthattunk a Depónia Kft-nek!

Rekord mennyiségű hulladékpapírt gyűjtöttünk 2018. szeptember 29-én. 8700 kg-ot! Köszönet érte -minden sorrendiség nélkül- a tagiskola szülői közösségének, választmányának, Sárkeresztes község lakóinak, sárkeresztesi és más településen lakó tanulóinknak, Sárkeresztes Község Önkormányzata férfi dolgozóinak, Gigi Kft-nek, Oldrex Kft-nek, Liget ABC-nek (Székesfehérvár), iskolánk dolgozóinak.

 

Papírhulladékok gyűjtése Sárkeresztesen 2018. március 24-én

Köszönjük mindenkinek, Sárkeresztesen és más településen élőknek is, akik bármely módon segítették a papírgyűjtést! Ismét nagyon eredményes volt munkánk: 4920 kg papírhulladéktól szabadítottuk meg a települést. Oktató-fejlesztő játékokat fogunk vásárolni. A bevétel az iskolai alapítványra fog érkezni majd a szerződés szerint.

Külön köszönet a Gigi Kft-nek, a sárkeresztesi önkormányzat férfi foglalkoztatottjainak, a Depónia Kft-nek, a szórólapokat kihordó 2 szülőnek, az iskola munkatársainak s mindenek felett a Szülői Közösség lelkes tagjainak!

Papírhulladékok gyűjtése Sárkeresztesen 2017. október 7-én

Köszönjük mindenkinek, Sárkeresztesen és más településen élőknek is, akik bármely módon segítették a múlt szombati papírgyűjtést. Ismét nagyon eredményes volt munkánk: 5180 kg papírhulladéktól szabadítottuk meg a települést. Oktató-fejlesztő játékokat fogunk vásárolni. A bevétel az iskolai alapítványra fog érkezni majd a szerződés szerint.

Külön köszönet a Gigi Kft-nek, a sárkeresztesi önkormányzat férfi foglalkoztatottjainak, a Depónia Kft-nek, s mindenek felett a Szülői Közösség választmányának, lelkes tagjainak!

Papírhulladékok gyűjtése Sárkeresztesen
2017. március 18.

Köszönjük mindenkinek, Sárkeresztesen és más településen élőknek is, aki bármely módon segítette a múlt szombati papírgyűjtést. Ismét nagyon eredményes volt munkánk: 5250 kg papírhulladéktól szabadítottuk meg a települést. Oktató-fejlesztő játékokat fogunk vásárolni, a táblafestés egy részét tudjuk így finanszírozni. A bevétel az iskolai alapítványra fog érkezni majd, a szabályos szerződés szerint.
Külön köszönet a Gigi Kft-nek, a sárkeresztesi önkormányzat férfi foglalkoztatottjainak, a Depónia Kft-nek!

2016.október elseje

Tisztelt Szülők,Gyerekek, Sárkeresztesi Polgárok, Gigi KFT, Önkormányzatunk Munkatársai, Támogatóink!
Ismételten rengeteget tettünk környezetünk, Sárkeresztes tisztaságáért! A tagiskola közössége nevében hálásan köszönöm!
2 konténert töltöttünk meg! 3840kg+4440kg=8280kg papírhulladékot fognak általunk s a Depónia KFT korrekt partneri munkája által újrahasznosítani. A bevétel tagiskolai alapítványunk számlájára fog kerülni hamarosan. (Macher Alapítvány a Sárkeresztesi Iskolások Mosolyáért). Játszóterünket szeretnénk szerényen bővíteni.
Nemcsak helyi, hanem más településen lakó tanítványainknak s szüleiknek is köszönjük a segítséget!

Köszönet: Papírgyűjtés, fémgyűjtés volt Sárkeresztesen 2016. március 19-én.
A Szülői Közösség, a Gigi Kft., Sárkeresztes Község Önkormányzata és a sárkeresztesi lakosok összefogásával rengeteg munkát végeztünk a közelmúltban. Kiemelkedő mennyiségű papír-, fém- és elektronikai hulladékot gyűjtöttünk be a község területéről. Külön köszönjük Szűcs Norbert vállalkozó több napos áldozatos munkáját. Köszönjük a Gigi Kft. nagy volumenű támogatását, szülők, nagyszülők, rokonok, ismerősök, közhasznú foglalkoztatottak, helyi és más településen lakó tanulóink, iskolai dolgozóink segítségét, fizikai munkáját. Az önkormányzat férfi alkalmazottai nagyon sokat segítettek a rakodásnál. Együttműködő partnerünk: Depónia Kft., Székesfehérvár.
papír:6120 kg
A fémhulladékokat magánemberként gyűjtöttük:2894 kg
összesen: 9014 kg hulladéktól szabadítottuk meg a települést.
A bevétel a "Macher Alapítvány a Sárkeresztesi Iskolások Mosolyáért" számlájára fog kerülni. Kirándulásra fordítjuk az összeget.

Papírgyűjtés, fémgyűjtés, elektronikai hulladékok gyűjtése Sárkeresztesen

2016. március 19-én, szombaton a Bársony István tagiskola papírgyűjtést szervez.

A papírgyűjtés bevétele tagiskolai alapítványunk számlájára kerül, a 2016. június 14-i kirándulás buszköltségét szeretnénk kifizetni belőle. A fém és elektronikai hulladékot magánemberként gyűjtjük. A kirándulás belépőinek árát/árának egy részét szeretnénk fedezni belőle.

Várjuk a háztartásban feleslegessé vált újság-és kartonpapír hulladékot (lehetőleg kötözve) 2016. március 19-én, szombaton 8-12 óra között az iskola melletti területen (bolttal szemben) elhelyezett konténerbe! Akiknek nincs módjuk a szállításra, ám szívesen támogatnák akciónkat, ők a házak elé helyezzék ki a kötözött újságpapírt délelőtt 8 és10 óra között.

Szintén 2016. március 19-én, szombaton délelőtt elektronikai hulladékok gyűjtését tervezzük. Kérjük szépen, hozza el az iskolába, a kerékpártárolóba 08-12 óráig hibás, felesleges készülékeit. Ilyen hulladékot az utcára kirakni tilos!

2016. március 19-én, szombaton fémgyűjtést is tervezünk. Ilyen hulladékot az utcára kirakni tilos! Összeszedni nem tudjuk, kérjük szépen, hozza el az iskolába, a kerékpártárolóba 08-12 óráig.

Kérjük, támogassa környezetvédő munkánkat!

A bevétel a tagiskola alapítványát gyarapítja.

SZÉKESFEHÉRVÁRI II.RÁKÓCZI FERENC MAGYAR-ANGOL KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA BÁRSONY ISTVÁN TAGISKOLÁJA

 

Köszönet: Papírgyűjtés, fémgyűjtés, elektronikai hulladékok gyűjtése volt Sárkeresztesen

A Szülői Közösség, a Gigi Kft., Sárkeresztes Község Önkormányzata és a sárkeresztesi lakosok összefogásával rengeteg munkát végeztünk a múlt pénteken és szombaton (2015. 10.10.), e héten hétfőn, kedden, szerdán. Rekord mennyiségű papír-, fém- és elektronikai hulladékot gyűjtöttünk be a község területéről. Külön köszönjük Szűcs Norbert vállalkozó több napos áldozatos munkáját. Köszönjük a Gigi Kft. nagy volumenű támogatását, szülők, nagyszülők, rokonok, ismerősök, közhasznú foglalkoztatottak, tanulóink, iskolai dolgozóink segítségét, fizikai munkáját.
papír:2200kg+5580 kg
egyéb hulladékok:4568 kg
összesen:12 348 kg hulladéktól szabadítottuk meg a települést.
A bevétel a "Macher Alapítvány a Sárkeresztesi Iskolások Mosolyáért" számlájára fog kerülni.
ui:Tagiskolánk második alkalommal érte el a megtisztelő "Ökoiskola" címet.